Wissing - Ruimtelijke denkers


Klantenlogin
overzicht van alle medewerkers

Armand Blommaert

assistent ontwerper

Midden jaren tachtig ben ik begonnen als stedenbouwkundig tekenaar. Jarenlang tekende ik op ambachtelijke wijze de tekeningen met een rotringpen of potlood langs de tekenlineaal. Later ben ik naast mijn fulltime baan weer gaan studeren. Aan de Hogeschool Windesheim heb ik de post-hbo opleiding stedenbouwkundige techniek en ruimtelijke planning gevolgd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt als juridisch-planologisch adviesmedewerker.

In 2000 ben ik bij Wissing komen werken. Als stedenbouwkundig medewerker werk ik met veel plezier, enthousiasme aan uiteenlopende stedenbouwkundige opgaven en producten. Werken doe ik vanuit een passie voor het vak stedenbouw. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mij ontwikkeld als een generalist die snel, flexibel en adequaat zoekt naar oplossingen.

Ik ben breed inzetbaar voor eenvoudige tot zeer complexe opgaven, voor het tekenen van een snelle schets tot een complete bestemmingsplankaart (zie Teken & Rekenkamer).

 

armand_01
 

Met behulp van sketchup maak ik 3D-visualiaties. Eén van de projecten waaraan ik heb gewerkt is het Masterplan Beira in Mozambique. Deze visualisatie laat zien hoe men de algehele kwaliteit en de aantrekkelijkheid van het centrum van de stad Beira kan verbeteren.

  armand_02
 
armand_02  

Eén van de leuke dingen in ons vak waren de bureau excursies in binnen- en buitenland. Tijdens deze excursies werd veel kennis en inspiratie werd opgedaan

Zo vond ik het futurisctische Sience Park in Valencia een indrukwekkend mooi park. Het park is mede-ontworpen door de spaanse architect Calatrava.

 

Naast mijn drukke baan zoek ik mijn ontspanning in sport zoals tennis en skiën. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het leven.

Ook vind ik het leuk om stedentrips of mooie vakantiereizen te maken. Eén van mijn mooiste reizen was naar het land Indonesië, het land van mijn roots, het land waar mijn ouders vandaan komen.

  armand_02
 
armand_01