Wissing - Ruimtelijke denkers


Klantenlogin
overzicht van alle medewerkers

Marten Reijnen

Stedenbouwkundige

Wat is een goede stad? Voor mij is een goede stad een plek waar je met plezier kan zijn. Een stad waar het fijn wonen is, en prettig werken, en waar je op een goede manier van A naar B kunt komen en goed kunt vertoeven in de openbare ruimte. Het is ook een stad die zijn impact op onze planeet goed controleert. Het gaat dan om het begrip duurzaamheid in de breedste zin.

 

Mijn drive is het bijdragen aan de ontwikkeling van een goede stad. Als stedenbouwkundige denk ik iedere dag integraal na over de ontwikkeling van de stad op een manier die goed is voor mens en omgeving. 

 

Dit is mooi werk, dat alleen met passie en liefde voor het vak en de stad tot een goed resultaat kan leiden. En precies hieruit haal ik mijn voldoening. Ik ben enthousiast en tevreden met heldere visies en mooie ontwerpen, maar ook in gestroomlijnde processen en soepele multidisciplinaire samenwerking. 

 

Als jongste telg in de Wissing familie probeer ik met deze insteek en veel enthousiasme iedere dag onze projecten net dat beetje extra te geven.