Wissing - Ruimtelijke denkers


Klantenlogin

Nieuws

De laatste boom op de Toverberg

De nationale boomplantdag was ook voor de leerlingenraad van het IKC Toverberg (Integraal Kind Centrum) in Zoetermeer aanleiding om de scheppen in de grond te steken. 

 

Lees verder

Feestelijk startsein De Eilanden in Hoog Dalem

Op maandag 12 maart was Jeroen Goes aanwezig bij de start van de bouw van de eerste fase van De Eilanden in Hoog Dalem. Hier woon je aan de rand van Gorinchem in een wijk die geïnspireerd is op de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook in dit deelgebied komen hiervan kenmerken terug in de openbare ruimte en de architectuur. 

Lees verder

Fabriekskwartier, Tilburg: duurzaam, stedelijk en groen met een ruw randje

In opdracht van ontwikkelaar Triborgh en samen met het Projectbureau Piushaven van de gemeente Tilburg heeft Wissing de afgelopen tijd hard gewerkt aan de planvorming van Fabriekskwartier; een diverse, stedelijke toevoeging aan Tilburg met een bijzonder groen en duurzaam karakter waar de ambitie vanaf spat aan de Piushaven. De promo-film hieronder zet de beoogde stoere, stedelijke sfeer goed neer.

 

 

Lees verder

Geerpark genomineerd voor Gouden Kikker Award voor meest duurzame project

Wij feliciteren Woonveste en de gemeente Heusden. Zij zijn al jaren de drijvende kracht achter dit unieke project. 

 

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen maakt kans op de Gouden Kikker Award. Deze Duurzaam Bouwen Award wordt uitgereikt aan projecten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zien wat Geerpark zo duurzaam en bijzonder maakt? Bekijk de site van Geerpark en de video met onze Jeroen Goes.

 

Lees verder

Meer nieuws