Wissing - Ruimtelijke denkers


Klantenlogin

Nieuws

Stem ook op de Jonkerlofts voor de Rotterdamse Architectuurprijs

Het project Jonkerlofts staat op de shortlist voor de Rotterdam Architectuurprijs. Broos de Bruijn architecten heeft in opdracht van ontwikkelaar Maelion in de voormalige drukkerijhal aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam vier stoere loftwoningen ontworpen. De woningen hebben een karakteristieke en industriële jaren ’50-uitstraling met hoge plafonds, betonelementen en unieke lichtstraten gekregen.

Lees verder

Pop-up store Wissing trekt veel bekijks

Door onze pop-up store, leert Barendrecht Wissing nog beter kennen. Vanwege de verbouwing van ons kantoor op de eerste verdieping zit Wissing nu tijdelijk in de winkelstraat. De beelden en informatie in de etalage worden bekeken en de drempel om naar binnen te stappen is laag. De Barendrechters zijn nieuwsgierig naar wat we doen en kloppen aan voor een praatje of advies. Voor ons een leuke ervaring en een goede manier om het vak stedenbouw en het werk van Wissing aan de mensen uit te leggen en te laten zien. 

 

Bent u nog niet binnen geweest, kom dan gerust een keer langs! 

Lees verder

Wegens verbouwing Pop-up Store geopend!

Wissing gaat verbouwen. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid waardoor ons kantoor toe is aan een upgrade. In de komende 6 weken wordt onze ruimte grondig verbouwd. Om de verbouwers niet in de weg te lopen verhuizen wij tijdelijk naar de Wissing Pop-up Store. 

Lees verder

Meer nieuws