Assistent ontwerper

Armand Blommaert

Armand Blommaert Assistent ontwerper
"Met veel plezier en enthousiasme werk ik aan uiteenlopende stedenbouwkundige opgaven en producten."

Midden jaren tachtig ben ik begonnen als stedenbouwkundig tekenaar. Jarenlang tekende ik op ambachtelijke wijze de tekeningen met een rotringpen of potlood langs de tekenliniaal. Later ben ik naast mijn fulltime baan weer gaan studeren. Aan de Hogeschool Windesheim heb ik de post-hbo opleiding stedenbouwkundige techniek en ruimtelijke planning gevolgd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt als juridisch-planologisch adviesmedewerker.

In 2000 ben ik bij Wissing komen werken. Als assistent ontwerper werk ik met veel plezier en enthousiasme aan uiteenlopende stedenbouwkundige opgaven en producten. Werken doe ik vanuit een passie voor het vak stedenbouw. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mij ontwikkeld als een generalist die snel, flexibel en adequaat zoekt naar oplossingen.

Ik ben breed inzetbaar voor eenvoudige tot zeer complexe opgaven, voor het tekenen van een snelle schets tot een complete bestemmingsplankaart (zie Teken- & Rekenkamer).

Naast mijn drukke baan zoek ik mijn ontspanning in sport  zoals tennis, golfen, skiën en ga ook graag in mijn vrije tijd wandelen. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het leven door veel leuke dingen te doen zoals bijvoorbeeld door veel te reizen. Het maken van leuke stedentrips of verre vakantiereizen. Eén van mijn mooiste reizen was naar Indonesië, het land van mijn roots, het land waar mijn ouders vandaan komen.