Stagiair

Kai Nieuwenhuizen

Kai Nieuwenhuizen  Stagiair
"Iedere locatie heeft zijn eigen identiteit en heeft dan ook een eigen aanpak nodig wanneer het komt tot het herindelen van deze ruimte."

Wat mij het meest interesseert aan het vakgebied, is de vele afwisseling en diversiteit in projecten. Iedere locatie heeft namelijk zijn eigen identiteit en heeft dan ook, wanneer het komt tot het herindelen van deze ruimte, een eigen aanpak nodig. Zo is het van groot belang dat er als allereerst onderzoek wordt gedaan naar de historie en het karakter van de locatie. Mede door al deze informatie en door de input van belanghebbenden, kan de juiste aanpak gevonden worden.

Op dit moment ben ik student Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Hogeschool Rotterdam. Vanuit mijn studie ben ik in september begonnen met mijn stage bij Wissing. In de eerste periode heb ik mijn kennis al ver kunnen uitbreiden en ben ik me binnen het bedrijf al steeds meer op mijn gemak gaan voelen. Op dit moment ben ik vooral op zoek naar waar ik me binnen dit vakgebied het meest op mijn plek voel. Ik wil dan ook, mede vanuit mijn opleiding, een keuze maken tussen de planologie en de stedenbouw en ik hoop dat mijn stage hier bij Wissing mij goed kan helpen bij het maken van deze keuze.