Stagiair

Kim Timmermans

Kim Timmermans Stagiair
"Het leuke aan ontwerpen vind ik dat je problemen op kunt lossen door onderzoek te doen naar verbeteringen en dit visueel te vertalen"

Je kunt mij het beste omschrijven als een gemotiveerde en leergierige studente Built Environment, gespecialiseerd in Urban Design. In 2019 ben ik gediplomeerd als ruimtelijk vormgever met specialisatie interieurontwerp. Na het behalen van mijn associate degree Built Environment diploma, pak ik momenteel aan Breda University of Applied Sciences (BUas) mijn passie voor ontwerpen weer volledig op.

Het leuke aan ontwerpen vind ik dat je problemen op kunt lossen door onderzoek te doen naar diverse verbeteringen en dit visueel te vertalen in een ontwerp. De positieve reacties van de gebruiker, dat geeft mij voldoening.

Naast mijn passie voor ontwerpen houd ik mijzelf graag bezig met fotografie en steek ik graag mijn handen uit de mouwen. Zo ben ik buiten mijn studie oproepbaar als allrounder bij een bedrijf dat evenementen op- en afbouwt.

Momenteel zit ik in mijn 3e studiejaar van de opleiding Urban Design. De eerste 2 trimesters draaien om ervaring op doen in het werkveld en mag ik mijn stage bij Wissing volgen!

Gedurende mijn stageperiode ga ik meer leren over het professioneel visueel maken van ontwerpen, zowel handmatig als digitaal. Zo wil ik meer leren over kleur-/materiaalgebruik en het toepassen van de juiste visualisatietechniek, passend bij het ontwerp. Daarnaast vind ik de diverse participatietrajecten die Wissing toepast erg interessant en wil ik hier meer ervaring in opdoen. Welke methode kun je het beste toepassen om nuttige informatie te vergaren bij de desbetreffende stakeholder?

Ik vind het tof dat ik de komende periode bij dit gezellige team mag aansluiten en veel van hun kennis en ervaring mag leren!