Omgevingsjurist

Meryem Tas

Meryem Tas Omgevingsjurist
"Ik begeleid en adviseer gemeenten, ontwikkelaars en initiatiefnemers in het proces van de ruimtelijke ontwikkeling."

Hetgeen wat mij zo boeit aan het omgevingsrecht en onze ruimtelijke ordening is de complexiteit en diversiteit. De wensen zijn talrijk en verschillend, maar onze ruimte is schaars. Dit vergt een zorgvuldige afweging van de verschillende belangen voor een goede ruimtelijke ordening. Bovendien dient hierbij gedacht te worden aan het verleden, heden en de toekomst. Want met onze kennis van het verleden, kunnen we werken aan het heden en bouwen voor de toekomst.

Mijn rol binnen Wissing is jurist. Ik begeleid en adviseer gemeenten, ontwikkelaars en initiatiefnemers in het proces van de ruimtelijke ontwikkeling. Dit betreft onder andere het opstellen van bestemmingsplannen en het geven van juridisch advies over verschillende vraagstukken in het omgevingsrecht. Elk initiatief is anders en vereist maatwerk. Goede communicatie en transparantie is de basis van mijn werkwijze. Daarnaast ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Omgevingswet.

Net zoals mijn werk, hou ik in mijn dagelijkse leven ook van diversiteit. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te ontdekken en vooral te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen. Mijn achtergrond is mijn rijkdom, waardoor ik mij goed kan inleven in de verschillende lagen van onze maatschappij.

Mijn Projecten

Bestemmingsplan - Dorpscentrum

Beschermd dorpsgezicht vertaald met precisie

Bestemmingsplan Binnenstad Montfoort
Bestemmingsplan - Bedrijventerrein

Aandacht voor milieu en logistiek

Bestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogewaard