Landschapsarchitect

Sjoerd van den Berg

Sjoerd van den Berg Landschapsarchitect
"Ik vind het prachtig als mensen en dieren echt genieten van een mede door mij bedacht ontwerp."

Kwalitatieve buitenruimtes ontwerpen waar mensen kunnen genieten en ontspannen, waar flora en fauna een goede leefomgeving hebben, dat is waar ik het voor doe.

Om tot een dergelijk resultaat te komen is het belangrijk om in discussie te gaan met niet alleen de opdrachtgever, maar ook met de toekomstige gebruikers en andere stakeholders. Het is van belang om alle wensen en eisen zorgvuldig af te wegen. Samen met mijn collega’s werk ik graag aan interdisciplinaire oplossingen en aan een grote variatie aan projecten. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk groen in te brengen en daarmee de leefbaarheid, biodiversiteit en natuurkwaliteit in de stedelijke omgeving te versterken. Uiteraard ook rekening houdend met klimaatadaptie.

Samen komen we tot integrale en duurzame oplossingen waar mensen en dieren van kunnen genieten. Mijn motivatie haal ik uit de resultaten, want het is prachtig om te zien dat een mede door mij bedacht ontwerp daadwerkelijk wordt gerealiseerd en waar mensen en dieren echt van genieten.