Stagiair

Vita Vermeer

Vita Vermeer Stagiair
"Mijn droom is daarom ervoor te zorgen dat bewoners trots zijn op hun wijk."

‘Hoe kan dit beter?’, is een vraag die ik stel bij elke locatie. Of ik nu over straat loop of met een ontwerp bezig ben. Goed is nooit goed genoeg totdat alle partijen en thema’s zijn meegenomen. Daarom is het standaard toepassen van participatie en duurzaamheid in plannen iets waar ik naar streef. Bij Wissing doen ze dit al jaren. Daarom ben ik in februari hier begonnen met mijn stage.

Ik ben een student op de Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling. Hier heb ik veel geleerd, maar doordat ik alsnog regelmatig naar kantoor mag komen tijdens de pandemie, leer ik nog veel meer bij Wissing. Met deze kennis hoop ik een stedenbouwkundige te worden die niet alleen aan groen, maar ook aan mensen denkt.

Mijn droom is daarom ervoor te zorgen dat bewoners trots zijn op hun wijk. Niet alleen omdat het goed is ingericht, maar ook omdat zij er zelf invloed op hebben gehad. Wissing zorgt hier vaak voor, waardoor ik dit kan meenemen in mijn studie en wanneer ik zelf werkende ben.