Jubileumeditie Provero Congres met bijzondere bijdrage van André Domburg

André Domburg van Wissing draagt dit jaar zijn steentje bij aan het Provero Congres 2019. Vanwege de jubileumeditie wordt op donderdag 23 mei extra uitgepakt. André zal hier samen met Lilian Waaijman (Provero) op een ludieke manier een bijdrage leveren met een bijzondere stand. Hier werpen zij een blik op het verleden van de verbeelding van ruimtelijke plannen en geven zij een inkijkje op de toekomst ervan. Hoe dat in zijn werk gaat blijft nog even een verrassing. Maar dat het de moeite waard is om langs te gaan, is zeker!

Tijdens het congres, dat dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt, staat digitalisering van het Omgevingsrecht centraal.
Binnen Wissing is André al jaren de drijvende kracht achter de digitalisering en advisering op het gebied van ruimtelijke plannen: “Mijn brede kennis en ervaring met die materie zet ik nu ook graag in bij de werkgroep van Provero, de actieve vereniging voor digitalisering in de ruimtelijke ordening”.

Naast de bijdrage van André wordt er uitgepakt met inspirerende en leerzame lezingen en workshops. Hier is veel aandacht voor de komst van de Omgevingswet en de impact hiervan op het digitale stelsel van ruimtelijke plannen. Wij kijken al uit naar het congres. Zien we jou daar? Schrijf je snel in!

Bron afbeeldingen bij dit artikel: Provero.nl