De Teken- & Rekenkamer

De Teken- & Rekenkamer

Van snelle schets tot complete plankaart

De Teken- & Rekenkamer is een bijzonder concept van Wissing. Wij bieden tekenwerk op het gebied van stedenbouw, ruimtelijke plannen en openbare inrichting zonder tussenkomst van een projectleider. Je neemt direct contact op met één van onze ervaren tekenexperts. Korte lijnen en snel schakelen, dat is de Teken- & Rekenkamer.

Experts op het gebied van tekenen en rekenen, zonder tussenkomst van projectleiders.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Onderbezetting? Wij springen bij. Bijdragen aan lopende projecten? Wij staan klaar. Lastige situatie onder tijdsdruk? Wij lossen het op. De werkwijze is simpel: je dient vóór 15:00 uur een aanvraag in en ontvangt op werkdagen dezelfde dag nog een offerte per email. Een snelle schets, als het moet binnen een halve dag. Maar ook een complete plankaart bij een bestemmingsplan behoort tot de mogelijkheden.
Zoals de naam al doet vermoeden verzorgt de Teken- en Rekenkamer ook rekenwerk. Exploitatie- en geluidsberekeningen zijn hier geen onderdeel van.

Tijdens het proces toch nog een vraag of complicatie? Achter onze tekenaars staat altijd het gehele Wissing team dat even kan meedenken over een oplossing. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Zo werken wij ook aan plannen van derden of desgewenst in de huisstijl van de opdrachtgever.

De Teken- & Rekenkamer heeft een eigen website: www.tekenenrekenkamer.nl

Voor meer informatie of een korte presentatie over de werkwijze kunt bellen met Rogier Goud.