Over ons

Over ons

Dynamisch bureau

Bij Wissing werken doorzetters. Wij zijn een stedenbouwkundig bureau met vakmensen die schouder aan schouder met opdrachtgevers de markt in beweging houden. Visionair denken vinden wij prima, zolang er maar een haalbaar plan uit voortkomt. Samen bouwen aan een toekomst in een prachtige leefomgeving, daar gaan wij elke dag voor.

Samen bouwen aan een toekomst in een prachtige leefomgeving, daar gaan wij elke dag voor.

Wat wij geloven.

Wij geloven dat elke plek specifiek is en zijn een eigen antwoord verdient. Dat inspireert ons om naar nieuwe wegen te zoeken. In ieder plan zit potentie, als je maar het lef en de creativiteit hebt om gebaande paden te verlaten.
Stedenbouw is een bijzonder vak. Het draagt bij aan het leefklimaat van mens en dier. Wie wil er nou niet prettig, aangenaam, comfortabel en leuk wonen en werken? Wij combineren maatschappelijke vragen, zorgen en ambities met technische en financiële haalbaarheid. Een prachtige en zinvolle opgave. Wij worden gedreven door de gedachte om voor mens en dier een prettige omgeving te realiseren.

Wat wij willen.

Wij werken en willen werken met partijen die dezelfde gedrevenheid hebben. Mensen die net als wij bereid zijn om gezamenlijk op te trekken om succesvolle plannen van de grond te krijgen. Stedenbouwkundige ontwikkelingen vragen een samenspel van mensen met passie en doorzettingsvermogen. Opgaven en procedures zijn complexer dan ooit en het realiseren van plannen vraagt om een creatieve lenigheid van elk teamlid. Wij willen mensen samenbrengen en zodoende plannen maken waar iedereen trots op is.

Wat wij doen.

Wij zijn Ruimtelijke Denkers. Mensen die alle ruimtelijke aspecten kennen en in oplossingen denken. Wij zijn echte verbinders en komen tot originele en verrassende toekomstbestendige oplossingen komen voor elke plek.
Wij maken leefomgevingen voor mensen en dus ook mét de mensen. Iedereen kan een goede bijdrage leveren als je de ruimte biedt voor een dialoog. Wij zijn niet bang voor het gesprek, maar zien participatie als een feestje en verrijking van elk plan. Specialisten, generalisten, bewoners en geïnteresseerden betrekken we daarom in elk project. Duurzaamheid is een vanzelfsprekendheid bij ons. Steeds verder gaan we in de oplossingen om in te spelen op de rap veranderende wereld en bij te dragen aan nieuwe toekomstbestendige plekken.

Wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn een praktisch team dat op een efficiënte manier onze opdrachtgevers dagelijks ondersteunt en helpt bij het maken van keuzes in complexe maatschappelijke vraagstukken. Wij zoeken naar de oplossing die jij nodig hebt. Snel schakelen is daarbij even belangrijk als ruimtelijk denken. Bij ons geen onnodig lange procedures, maar een directe en persoonlijke benadering.

Wissing, what else?