Over ons

Over ons

Dynamisch bureau

Bij Wissing werken doorzetters. Vakmensen die schouder aan schouder met opdrachtgevers de markt in beweging houden. Visionair denken vinden wij prima zolang er maar een haalbaar plan uit voortkomt. Samen bouwen aan een toekomst in een prachtige leefomgeving, daar gaan wij elke dag voor.

Samen bouwen aan een toekomst in een prachtige leefomgeving, daar gaan wij elke dag voor.

Wat wij geloven.

Wij geloven dat elke opgave en plek specifiek is en zijn eigen antwoord verdient. Dat inspireert ons om naar nieuwe wegen te zoeken. In ieder plan zit potentie als je maar het lef en de creativiteit hebt om de gebaande paden te verlaten.

Stedenbouw is een bijzonder vak. Wij dragen bij aan het leefklimaat van heel veel mensen in Nederland en in toenemende mate ook over de grens. Wie wil er niet prettig, aangenaam, comfortabel en leuk wonen en werken? Wij worden gedreven door de gedachte om deze wens voor zoveel mogelijk mensen te realiseren.

Wat wij willen.

Wij werken en willen werken met partijen die dezelfde gedrevenheid ten toon spreiden. Mensen die net als wij bereid zijn om gezamenlijk op te trekken om succesvolle plannen van de grond te krijgen. Stedenbouwkundige ontwikkelingen vragen een samenspel van mensen met passie en doorzettingsvermogen. Opgaven en procedures zijn complexer dan ooit en het realiseren van plannen vraagt om een creatieve lenigheid van elk teamlid. Wij willen mensen samenbrengen en zodoende plannen maken waar iedereen trots op is.

Wij zoeken opdrachtgevers die bij ons aan tafel schuiven en met wie wij gezamenlijk een doorbraak creëren.

Wat wij doen.

Wij zijn Ruimtelijke Denkers. We leggen originele gedachten op tafel, vergaderen niet achter gesloten deuren, maar organiseren regelmatig brainstormsessies, waardoor alle betrokken partijen geprikkeld worden. Als een spin in het web verbinden we alle lijntjes tot unieke en verrassende toekomstbestendige oplossingen voor elke plek.
Wij maken leefomgevingen voor mensen en dus ook met de mensen. Iedereen kan een goede bijdrage leveren als je de ruimte biedt voor een dialoog. Wij zijn niet bang voor het gesprek, maar zien participatie als een feestje en verrijking van elk plan. Specialisten, generalisten, bewoners en geïnteresseerden betrekken we daarom in elk project. Duurzaamheid is een vanzelfsprekendheid bij ons. Steeds verder gaan we in de oplossingen om in te spelen op de rap veranderende wereld en bij te dragen aan nieuwe toekomstbestendige plekken.

Daarnaast zijn we een ook een praktisch team dat op een efficiënte manier onze opdrachtgevers dagelijkse ondersteunt. Snel schakelen is daarbij even belangrijk als ruimtelijk denken. Bij ons geen lange procedures, maar een directe en persoonlijke benadering.

Wissing, what else?