Wissing - Ruimtelijke denkers


Klantenlogin

Over ons

Dynamisch bureau

Bij Wissing werken doorzetters. Vakmensen die schouder aan schouder met opdrachtgevers de markt in beweging houden. Visionair denken vinden wij prima zolang er maar een haalbaar plan uit voortkomt. Samen bouwen aan een toekomst vol woonplezier. Daar gaan wij elke dag voor.

Wat wij geloven. 

Wij geloven dat het geen zin heeft om lang te staren naar de beperkingen van de huidige markt. Het inspireert ons juist om naar nieuwe wegen te zoeken. In iedere muur zit een deur en in ieder plan zit potentie als je maar het lef en de creativiteit hebt om gebaande paden te verlaten.

Stedenbouw is een bijzonder vak. Wij dragen bij aan het leefklimaat van heel veel mensen in Nederland en in toenemende mate ook over de grens. De wens om op een prettige manier te wonen is voor ieder mens groot. Wij worden gedreven door de gedachte om deze wens, ook in deze tijd, voor zoveel mogelijk mensen te realiseren.

 

Wat wij willen.

Wij werken en willen werken met partijen die dezelfde gedrevenheid ten toon spreiden. Mensen die net als wij bereid zijn om gezamenlijk op te trekken in plaats van af te wachten tot er een wonder geschied. Stedenbouwkundige ontwikkelingen vragen nu om een samenspel dat we nog niet eerder kenden.

Wij zoeken opdrachtgevers die bij ons aan tafel schuiven en met wie wij gezamenlijk een doorbraak creëren.

 

Wat wij doen.

Wij zijn meer dan ooit Ruimtelijke Denkers. We leggen originele gedachten op tafel, vergaderen niet achter gesloten deuren, maar organiseren om de haverklap brainstormsessies, waardoor alle betrokken partijen geprikkeld worden. We maken kleinere stappen dan voorheen, maar wel stappen die duurzaam zijn.

Daarnaast zijn we een ook een praktisch team dat op een efficiënte manier onze opdrachtgevers dagelijkse ondersteunt. Snel schakelen is even belangrijk als ruimtelijk denken.

 

Onze algemene voorwaarden