Kwaliteitsimpuls voor Streefkerk door herinrichting Kerkstraat

Voor het centrum van Streefkerk, in gemeente Molenlanden, ontwierp Wissing in samenwerking met Belverde tuin en landschap de nieuwe inrichting van de Kerkstraat.

Herinrichting

Inmiddels is van onze plannen de eerste fase opgeleverd en wat een verschil! Er is een heldere lijn gekomen in de inrichting van de straat, met eenheid en samenhang in kwalitatieve materialen die lang mooi zullen blijven. Ook zijn er verblijfsplekken toegevoegd bij de kerk, het dorpshuis en op hoeken in het straatprofiel. Gaaf ook om de beelden van de oude situatie, onze visualisatie van de plannen en de gerealiseerde herinrichting achter elkaar te zien!

Om tot dit mooie resultaat te komen zijn verschillende varianten opgesteld en gepresenteerd aan de dorpsbewoners. Met hun input is het uiteindelijke ontwerp civieltechnisch uitgewerkt door RPS, onder supervisie en esthetische begeleiding van Wissing en Belverde. Verder superviseert Wissing de verschillende bouwontwikkelingen in het centrum van Streefkerk, waaronder Project Nieuwe Haven, de Timmerfabriek en de hoek van de Dorpsstraat.