Omgevingswet seminar zeer goed ontvangen

Omgevingswet seminar zeer goed ontvangen

Op 8 juni 2023 gaven wij samen met Wijn & Stael Advocaten N.V. een Omgevinsgwet seminar. Het hoofdthema van het goed bezochte seminar was “Welke impact heeft de Omgevingswet op jou?”

Tijdens het seminar gaven wij uitleg over wat de Omgevingswet, en met name het omgevingsplan en de omgevingsvergunning, in de basis voor marktpartijen en overheden betekent. Hiervoor deelden wij onze kennis én praktijkervaringen en gingen wij in gesprek met de deelnemers. Met elkaar bespraken we welke vragen er op dit moment spelen en hoe de deelnemers de impact van de Omgevingswet terugzien in hun dagelijkse werkzaamheden. Het werd maar weer eens duidelijk hoe belangrijk het is dat gemeentes en marktpartijen goed moeten blijven samenwerken om ontwikkelingen mogelijk te blijven te maken. Dit met de wetenschap dat gemeentes ondertussen druk doende zijn met implementatie van de wet.

Het seminar gaf daarmee voor iedereen (een eerste) inzicht in wat de Omgevingswet in de praktijk gaat betekenen. De grote opkomst en interactie met de deelnemers toonde aan dat er veel interesse is in informatievoorziening op het gebied van de Omgevingswet. De deelnemers en wij kijken terug op een zeer geslaagde en leerzame middag.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van de Omgevingswet, op het gebied van kennisdelen, producten opstellen of processen begeleiden?