Verkoop fase 2 Land van Matena van start gegaan

Verkoop fase 2 Land van Matena van start gegaan

Land van Matena fase 2 is in de verkoop. Inschrijven voor deze kavels is nu mogelijk. Op 13 oktober werd door gemeente Papendrecht een informatiemarkt georganiseerd om geïnteresseerden voor te lichten. Belangstellenden konden zich laten informeren over de planopzet, het kavelaanbod en de inschrijvingsprocedure voor de tweede en laatste serie particuliere bouwkavels in het woongebied Land van Matena. In totaal worden er circa 30 kavels uitgegeven.

"Tijdens de informatiemarkt hebben we geïnteresseerden stap voor stap meegenomen in de randvoorwaarden."

Flexibel stedenboukundig plan

Wissing heeft voor woongebied Land van Matena een flexibel stedenbouwkundig plan gemaakt. Kopers kunnen zelf, binnen de randvoorwaarden, de grootte van hun kavel bepalen. Hiervoor hebben we een raamwerk ontworpen met woonvelden die flexibel ingedeeld kunnen worden. Tijdens de informatiemarkt hebben we geïnteresseerden stap voor stap meegenomen in de randvoorwaarden die van belang zijn bij het bepalen van de grootte van de kavel, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. De inschrijving voor de kavels van fase 2 sluit op 2 november 2018 om 17:00 uur.

Meer weten over wonen in Land van Matena en over de inschrijvingsprocedure? Bezoek dan de website Wonen in Land van Matena.

Foto bovenaan deze pagina door Richard van Hoek