Architect / ruimtelijk adviseur, directie

Jeroen Goes

Jeroen Goes Architect / ruimtelijk adviseur, directie
"Ik beweeg mij tussen de partijen door en voeg mijn vakmanschap toe om processen te sturen en aan te jagen."

Na de studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft heb je een beeld van de toekomst. Wat je gaat doen en waar je gaat werken. Inmiddels, bijna 25 jaar later, ziet mijn wereld er totaal anders uit.

Na een periode waarin architectuur centraal stond, volgde een pad waarop alle aspecten van het vak de revue passeerden. Stedenbouw, planologie en de inrichting van de openbare ruimte werden onderdeel van mijn vakgebied.

Deze brede expertise sluit naadloos aan bij de wereld van vandaag, die ook een totaal andere wending heeft genomen, en neemt, dan verwacht.

Consultancy

Ons vakgebied gaat veel meer dan vroeger over zakendoen, het creëren van een doorbraak, het aan tafel krijgen of houden van alle partijen. In dit spel voel ik mij als een vis in het water.

Als consultant beweeg ik mij tussen de partijen door en voeg ik mijn vakmanschap toe om processen te sturen en aan te jagen. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in dit vak, ligt mijn focus daarbij ook op financiën. Creatief zijn, inventief zijn en meetekenen en -rekenen om het ogenschijnlijk onhaalbare toch te realiseren. Dat is geleidelijk aan uitgegroeid tot mijn passie.

Challenge

Challenge is het centrale begrip in mijn werk en dit manifesteert zich in vele vormen. De evolutie van het bureau in een zeer dynamische markt, projecten waar standaardprocessen niets oplossen en vooral het continu overtuigen van de markt dat zij in mij een zakenpartner treffen. Een andere houding en een bredere focus waarop ik mij graag….. juist! Laat challengen.

Mijn Projecten

Landgoed Steenenburg - Heusden

Cultuurhistorie, ecologie en innovatie hand in hand

Landgoed Steenenburg – Heusden
Geerpark - Vlijmen

Integrale duurzaamheid van A tot Z

Geerpark – Vlijmen
Fabriekskwartier - Tilburg

Duurzaamheid op gebiedsniveau

Fabriekskwartier – Tilburg