De Stationstuinen volop in ontwikkeling

De Stationstuinen volop in ontwikkeling

De Stationstuinen is volop in ontwikkeling! Hier wordt met het gemeentelijk projectbureau De Stationstuinen intensief samengewerkt met verschillende initiatiefnemers om de hoge ambities die hier zijn te realiseren. Een mooie samenwerking met partijen die allemaal willen bouwen aan een bijzonder gemengd autoluw en groengebied.

Jeroen en Guillaume  zijn onderdeel van het projectbureau en staan daarin aan de lat voor ruimtelijke samenhang en kwaliteit. Lekker schaken op de vele borden van planvorming, openbare ruimte, tijdelijkheid, programmering en natuurlijk het bijzondere mobiliteitsconcept.

De eerste concrete stappen zijn gezet. Het bestemmingsplan eerste fase is in procedure en de eerste bouwplannen worden nu uitgewerkt door Emborion Vastgoed en ERA Contour, samen met Rademacher/de Vries, INBO en JVST. Daarbij is er al volop leven in het gebied door tijdelijke ontwikkelingen in de vorm van Café Clementine, VerseGrond, padelbanen en indoor activiteiten voor sport en bedrijven. De Stationstuinen bruist dus al en het is erg leuk dat we actief kunnen bijdragen aan de verdere realisatie.

Benieuwd hoe de groene wijk van morgen eruit gaat zien?
Pak je fiets en fiets mee met Janice en Toni in de nieuwe video van De Stationstuinen!

Video De Stationstuinen

Video De Stationstuinen

2:35