Werelddag van de creativiteit en innovatie

Vandaag is het ‘Werelddag van de creativiteit en innovatie’, een mooie dag voor ons Ruimtelijke denkers, want creativiteit en innovatie vormen altijd de basis in onze plannen. Creativiteit in ontwerpen en innovatie binnen deze ontwerpen.

Veel innovatie vindt op dit moment plaats op het gebied van klimaat. De ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie gaan hard. Om op de hoogte te blijven van producten en maatregelen die in de openbare ruimte kunnen worden toegepast is Piet Kalsbeek vandaag op de Vakbeurs klimaat. De dag staat in het teken van inspirerende lezingen, het ontdekken van tal van nieuwe producten en uitbreiding van ons netwerk. Dat laatste vinden we belangrijk om niet alleen innovatief te blijven, maar vooral om integrale ontwerpen te blijven leveren. Onze kennis op het gebied van klimaat zetten we in bij de ontwikkeling van verschillende projecten, zo ook de Woongaard in de Plantage in Geldermalsen.

Hiervoor hebben we een video gemaakt waarin we de projectgroep van de Woongaard uitnodigden om op excursie te gaan en hierbij de mogelijkheden voor een klimaatadaptieve inrichting te ontdekken. In onderstaande video neemt Mark Sander je mee door de wijk Boszoom in Pijnacker.

Excursie klimaatadaptatie De Plantage - Geldermalsen

Excursie klimaatadaptatie De Plantage - Geldermalsen